Lidt om bloggen

Salat med spidskål, feta, æbler og græskarkerner

spidskålsalat-psd

Som altid når jeg laver salater, så skal det være en fyldig salat som fungere fint alene sammen med et stykke kød og ikke andet, både så den er mættende hvis du spiser low carb men også fordi jeg simpelthen ikke gider at sidde og tygge i lidt Iceberg og nogle skiver agurk, en salat skal have power!

Den her salat passer rigtig går til årstiden lige nu fordi æblerne er i sæson, men er en man kan spise hele året. Spidskår har et højt indhold af C vitamin, æblerne er også fyldt med C Vitamin og så indeholder de også Beta Caroten, så du kan bare spise løs.

Ingredienser:

Et lille spidskål (eller et halv stort)

Et stort æble

100 gram feta (20%)

25 g græskarkerner

Dressing:

to spk. hvidvinseddike

to spk. akaciehonning

to spk. koldpresset rapsolie

Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Rist græskarkerne på en en pande i lidt fint salt, og rør marinaden sammen.

2. Snit kålen fint i en foodprocessor eller med en skarp kniv, skær æblerne i tynde både.

3. Vend alle ingredienserne sammen med marinaden, og ved også feta og græskar kerner i.

Bon appetit 🙂

Jeg har lige oprettet en pinterest profil til bloggen hvor du kan gå inde og finde nogle af opskrifter, sorteret i kategorier som f.eks. muffins, pandekager og pasta. Linket finder du her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om bloggen