Smoothie med mango, kiwi og ingefær

Pocheret æg og avokado på ristet bolle – sund og mættende morgenmad

IMG_4531 (2)

Jeg prøver at variere min morgenmad så jeg ikke ender med at spise dem samme omelet hver dag, og der er jo mange forskellige måder at tilberede æg på, en af mine favoritter er pocherede æg, og det er slet ikke svært eller tager særlig lang ting. Kombinationen af æg og avokado er himmelsk, det smager så lækkert og er en af de kombi’er der ryger på tallerknen ret ofte. Hvis du spiser low carb, så kan det også sagtens laves uden brød 🙂

Ingredienser:

1 økologisk æg (Kom nu, hvis du kan give 35 kr. for en latte på en kaffebar, kan du vel også give 29 kr. for en bakke økologiske æg.

½ avokado

1 spk. eddike

Salt og peber

½  ristet ciabattabolle

Fremgangsmåde:

1. Kom vand i en kasserolle og hæld eddike i, varm det op til det simrer.

2. Slå ægget ud i en lille skål eller glas.

3. Rør lidt rundt i vandet med et piskeris, og lad derefter ægge glide lige så stille ned i kasserollen. Pocher ægget i 2, max. 3 minutter.

4. Skær avokadoen i skiver og læg det på brødet, læg ægget oven på. Masser af salt og peber!

Hele portionen indeholder 252 kalorier, 11 gram protein, 22 gram kulhydrat, 14 gram fedt.

IMG_4532 (2)

Bloggen har fået sin  egen Pinterest profil hvor opskrifterne er sorterer i kategorier, du kan også følge bloggen på Twitter og  Facebook. Desværre har det ikke være muligt at skifte navnet på Facebook endnu, så der kører bloggen stadig med det gamle navn: Foodies N fashion. Sidst men ikke mindst, hvis du er mere til Instagram så kan du følge den lige her: @thefoodiedk

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie med mango, kiwi og ingefær