Julemuffins med æbler, hindbær og kanel - 94 kalorier pr. stk

Polentagrød med stegte bananer og granatæble

IMG_4266

Jeg er virkeligt et morgenmadsmenneske, der slet ikke kan blive frisk hvis jeg ikke får noget at spise, og jeg vil også helst gerne have lidt varieret, her om vinteren spiser jeg ofte grød, det mætter godt, og så kan man lave grød i så mange forskellige versioner. Her har jeg lavet en polentagrød, og til jer der ikke har smagt det endnu, så smager det så godt, det er lige så hurtigt som havregryn, og så er det glutenfrit, til dem der gerne vil undgå det.

Ingredienser:

40 gram fint majsmel

2, 5 dl. vand

1 banan

Et kvart granatæble

1 tsk. akaciehonning

Lidt salt og vaniljepulver fra urtekram til at smage til med.

Fremgangsmåde:

1. Bring vandet i kog i en gryde, og skær bananen i skiver.

2. Steg skiver på en slip-let stegepande.

3. Hæld polentaen i vandet når det koger og pisk til der ikke er nogen klumper, tilsæt salt og vanilje.

4. Hæld grøden i en skål og pynt med bananer og granatæble, hæld lidt honning over til sidst.

Næringsindhold:

Er der nogen af jer der har gode ideer til en lækker morgengrød? jeg elsker at høre om hvad andre har af tips til en sund og god morgemad? 🙂

Som en del af at bloggen fik nyt navn og design i efteråret, var at der også skulle komme en hel ny del på bloggen nemlig nemlig rejse/spisetips, jeg er så priviligeret at jeg ofte er ude at rejse, og vil i gang med at blogge om mine bedste mad-tips på rejser for 2014, så hvad vil i helst høre om først: Berlin, Nice, Thailand, Bali eller Kuala Lumpur?

Rigtig god søndag!

De bedste hilsener

Line

Følg mig på sociale medier:

Hvis du gerne vil være helt sikker på at være opdateret, så skal du følge mig på Instagram @thefoodiedk , her poster jeg alle opskrifter og du vil kunne se dem alle sammen. Desværre så er Facebook begyndt at tage penge for at man får vist sine posts, så der er ikke nogen garanti for de popper op i dit news feed hver gang.

Bloggen har også sin  egen Pinterest profil hvor opskrifterne er sorterer i kategorier, du kan også følge bloggen på Twitter og  Facebook. Desværre har det ikke være muligt at skifte navnet på Facebook endnu, så der kører bloggen stadig med det gamle navn: Foodies N fashion.

 

IMG_4261

Recipe in English:

I am really a breakfast person who cannot wake up if I do not get something to eat, and I like to have a little varied food, here in the winter I eat often porridge, it keeps you full, and you can make porridge in so many different delicious versions. Here I have made a polenta porridge, and to you who have not tasted it yet, it tastes so good, it’s just as fast to cook as oatmeal, and it’s gluten-free for those who want to avoid gluten.

 

Ingredients:

40 grams of fine cornmeal

2, 5 deciliter water

1 banana

A quarter of a pomegranate

1 tsp. acacia honey

A little salt and vanilla powder.

Procedure:

1. Bring water to boil in a pot, and cut the banana into slices.

2. Fry the banana slices in a nonstick skillet.

3. Pour the polenta into the water when it boils, and whisk until there are no lumps, add salt and vanilla.

4. Pour the porridge in a bowl and garnish with banana and pomegranate, also pour a little honey over it.

 

Are there any of you who have good ideas for a delicious breakfast  porridge? I love to hear about what tips you guys have for a healthy and nice breakfast? 🙂

 

As part of the blog got a new name and design in the fall, was that there would come a whole new section on the blog namely  travel / dining tips, I am so privileged that I often travel, and will start blogging about my best food tips on travel from 2014, so what do you want to you read about first: Berlin, Nice, Thailand, Bali or Kuala Lumpur?

 

Have a beautiful Sunday!

Best wishes

Line

Follow me on  Instagram @thefoodiedk  if you don’t want to miss out on any posts.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Julemuffins med æbler, hindbær og kanel - 94 kalorier pr. stk