Tips til din næste ferie (og hvad du skal spise) - Koh Lipe i Thailand

Lækre squashbøffer med majs og krydderurter

IMG_3642

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen efter 🙂 De kan laves med mange forskellige variationer, men min favorit er nu den her med squash og majs, men er det ikke lige det du har liggende, så prøv dig frem. Opskriften her er til en dobbelt portion, men du kan bare lave halvdelen hvis du ikke vil have så mange. Hvis du ikke har HUSK, kan du erstatte med mere hvedemel, men som jeg har skrevet før i mine blogindlæg så er HUSK bare en fantastisk ingrediens, der tilfører din mad fibre og gør du kan skære ned på almindelig hvedemel, og det er altså ikke fordi jeg er kulhydratforskrækket, men fibre kan man jo næsten ikke få nok af 🙂 Og er du en af dem som er super sensitiv over for kulhydrater/stivelse, så kan du bruge affedtet mandelmel, de bliver ikke tørre da både ost og squash er med til at gøre dem ekstra lækre. Opskriften er til 10 stk.

Ingredienser:

160 gram groft revet squash (det kan være fristende at bruge hele squash’en, men lad være med det, så bliver de bare helt snaskede)

120 gram majs

2 æg

2 dl mælk

100 gram hvedemel

80 gram 13% levevis revet mozzarella

1 spk. HUSK

1 stor håndfuld frisk basilikum (meget vigtigt, da det smager fantastisk)

Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Pisk de våde ingredienser.

2. Tilsæt majs, squash og basilikum.

3. Pisk de tørre ingredienser i dejen. Lad det stå i 5-10 minutter, til HUSK’en har sat sig og dejen har fået den rette konsistens.

4. Steg dem på en slip-let pande, ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side.

Næringsindhold:

83 kalorier pr. stk ved 10 stks. Pr. 100 gram: 9,6 gram protein, 18 gram kulhydrat, 3,2 gram fedt.

 

Følg mig på sociale medier:

Hvis du gerne vil være helt sikker på at være opdateret, så skal du følge mig på Instagram @thefoodiedk , her poster jeg alle opskrifter og du vil kunne se dem alle sammen. Desværre så er Facebook begyndt at tage penge for at man får vist sine posts, så der er ikke nogen garanti for de popper op i dit news feed hver gang.

Bloggen har også sin  egen Pinterest profil hvor opskrifterne er sorteret i kategorier, du kan også følge bloggen på Facebook. Desværre har det ikke være muligt at skifte navnet på Facebook endnu, så der kører bloggen stadig med det gamle navn: Foodies N fashion.

IMG_3639

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til din næste ferie (og hvad du skal spise) - Koh Lipe i Thailand