Hjemmelavet, friskpresset juice - whats not to like?

Jubiii min app med sunde opskrifter er endelig klar

IMG_4030

Efter mange ugers slid er min app endelig klar, det er et projekt jeg virkelig har brugt meget tid, energi og penge på, så jeg håber i tager godt imod den. Ideen var og lave en app, hvor du også kan hente opskrifter fra selv om du er offline.. Temaet bliver som sædvanligt sund og lækkert mad, der er kalorie beregning på alle opskrifterne, og jeg kommer selvfølgelig også til at fokusere på madpakkeideer 🙂 Du kan hente appen til Iphone lige her https://itunes.apple.com/dk/app/the-foodie/id949416736 og til Android lige her https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodbarber.thefoodie

Appen kommer til at koste 25 kr, det er dels fordi at det bestemt ikke er gratis at lave sådan en app, men også fordi jeg vil fokusere på at lige give den lidt ekstra med de opskrifter der kommer på appen, og så du kan kun finde dem der og ikke er her på bloggen.

Jeg håber i bliver lige så glad for opskrifterne, som jeg selv er. Hvis du syntes appen er fantastisk, må du gerne give den en god anmeldelse når du har hentet den.

Jeg vil anbefale jer at starte med den lækre chokoladekage på billedet, den er virkelig fantastisk 🙂 Lige nu ligger der 6 seks helt nye opskrifter på appen, og den bliver opdateret jævnligt.

Rigtig dejlig søndag alle sammen!

app billede

 

Hvis du gerne vil være helt sikker på at være opdateret, så skal du følge mig på Instagram @thefoodiedk , her poster jeg alle opskrifter og du vil kunne se dem alle sammen. Desværre så er Facebook begyndt at tage penge for at man får vist sine posts, så der er ikke nogen garanti for de popper op i dit news feed hver gang.

Bloggen har også sin  egen Pinterest profil hvor opskrifterne er sorteret i kategorier, du kan også følge bloggen på Facebook. Desværre har det ikke være muligt at skifte navnet på Facebook endnu, så der kører bloggen stadig med det gamle navn: Foodies N fashion.

IMG_4039

   

2 kommentarer

 • Line

  Hej Lene

  Send mig lige din email, så er der en e-bog på vej til dig 🙂

  Rigtig god dag!

  De bedste hilsner
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor finder man denne opskrift nu hvor du har lukket app’en?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet, friskpresset juice - whats not to like?