What i ate in Japan

Grøn Thai-karry – verdensretter for to

DSC00784

Jeg har haft fornøjelsen af at teste nogle af Knorrs verdensretter og min favorit er helt sikkert grøn karry. Faste læsere af bloggen vil også vide at jeg er ret glad for det asiatiske køkken, især det Thailandske står mit hjerte meget nært. Og det var jo super nemt, for der var både ris og en dejlig karrypaste med i pakken, samt eksta krydderi og tørrede chilier, hvis man gerne vil have det sådan lidt spicy, som jeg jo gerne vil, og hvis man ikke er så vild med spicy mad, så undlader man bare chilierne. Så jeg skulle bare købe en dåse kokosmælk og nogle grøntsager. Skal det være helt rigtigt, så skal der de der små helt runde Thailandske auberginer i en grøn karry, men dem kunne jeg ikke opstøve, så jeg improviserede bare lidt. Jeg lavede min vegetar med tofu, men kylling, svinekød eller stor lækre tigerrejer havde også gået. En anden helt fantastisk ting ud over det var super nemt at lave, er at det er uden kunstige farvestoffer og smagsforstærkere, og det er alttså meget rart at det man putter i munden ikke er er fyldt med mærklige tilsætningstoffer.

Nu rejser jeg jo meget og når man først har prøvet alle de fantastiske smage i Thailand vil man jo gerne tage det hele med hjem, så dem man kender også kan smage. Og her er Knorrs verdensretter for to, altså rigtig fine for man kan nemt lige invitere sin veninde over og så servere hende en lækker Thai-Curry.

Ingredienser:

1 pakke Knorr Thai Green Curry

1  blok fast tofu

1 rød peberfrugt

1 bakke slikærter

2 fed hvidløg

Saften fra en halv lime

1 bund koriander

1 dåske kokosmæk

1 lidt chiliolie

Fremgangsmåde:

  1. Sæt risen over og kog den efter pakkens anvising
  2. Steg tofuen hårdt af i en wok med chiliolie med med nogle hakkede hvidløg.
  3. Skær peberfrugten ud og smid den i wokken.
  4. Tilsæt karrypasta og derefter kokosmælk.
  5. Tilsæt det tørrede thaikrydderi, og de tørrede chilier, samt lidt lime saft og frisk koriander.
  6. Lad det simre et 5-10 minutter og drys masser af frisk koriander over til sidst.
  7. Server retten sammen med risene.

Følg min blog på sociale medier, og få tips til opskrifter og rejser på Instagram @thefoodie.dk, Facebook og Pinterest 

DSC00757

Dette indlæg er et sponsoreret indlæg.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What i ate in Japan